Make your own free website on Tripod.com
 

bobbejaanland

 

Op zoek naar de ultieme kick?

Kom dan naar Bobbejaanland om er de 3 nieuwe attracties te ontdekken.

 
Sledge Hammer  

Jij dacht dat je elke uitdaging aandurfde?

Dan heb je onze Europese primeur: Sledge Hammer nog niet ontdekt. Je zwiert heen en weer, ver in de lucht. En dit in een immense ronddraaiende band waarbij je benen losbengelen. Alles op een hoogte van 42m. Hier voegen we nog een vleugje snelheid aan toe: 100km per uur. Dè ultieme adrenalinestoot!

 
 

Jij dacht dat kids niets spannends durven?

Dan ken je de Junior Coaster niet. De eerste razende rollercoaster voor kinderen die alles durven. In een leuk clowntreintje scheur je over de rails boven het water en hoog boven de grond. Ben je groter dan 1.20m dan mag je mee, tenminste ... als je durft!

  Junior Coaster  
 
       

Nieuw in 2005

Ook voor 2005 heeft Bobbejaanland enkele spannende primeurs in petto. Voor de fans kunnen we al een tipje van de sluier op lichten. Al eens met de fiets van een immens hoge glijbaan gereden, tegen een enorme snelheid? ...

     
   
    Typhoon  

Jij dacht dat je elke looping aandurfde?

Dan heb je nog de Typhoon nog niet beleefd. Met 10 personen maak je een daling van 98%, je stort in de diepte om snelheid te creëren. En die snelheid heb je nodig om de enorme looping te trotseren. Je hebt haast geen tijd om op adem te komen want na enkele seconden slinger je langs de rails in een driedubbele schroef. Een onbeschrijfelijk gevoel!

 
   
Bobbejaanland: telkens weer je grenzen verleggen.