Make your own free website on Tripod.com
   

bobbejaanland

     
 
 
 
 

Bobbejaanland is voor jong en oud.

Hèt pretpark bij uitstek voor een onvergetelijke familieuitstap.

     
Kinderen kunnen zich uitleven in Kinderland, een land enkel en alleen voor hen.Ook zijn er heel wat glijbanen, schommels en molens in alle vormen en kleuren, verspreid over heel het park.En we geven ook een spectaculaire theatershow speciaal voor kinderen.      
                     
Als je groter bent dan 1.20m kan je je wagen aan heel wat spannende attracties, zoals bijvoorbeeld de Air Race of de Sky Pedalo.        
Ook baby's zijn van harte welkom in het park. Hun eten wordt in de horecazaken gratis opgewarmd. Kinderwagens zijn beschikbaar aan de inkom en elk toilet is voorzien van een verschoningstafel.        
    Echte durvers kunnen zich misschien eens wagen aan de Molen, de Speedy Bob, de Fly Away of de Bob Express. Ook met onze nieuwe attracties verwennen we iedereen die op zoek is naar de ultieme kick.
                       
De lekkerbekken zullen het zeker naar hun zin hebben. Verspreid in het park vind je alle soorten fastfood, broodjes, reuzepannenkoeken, poffertjes, wafels, ... En er zijn ook ontelbaar veel snoep- en ijskraampjes. En je kan zelfs uitgebreid dineren in één van de restaurants. Er is ook de mogelijkheid om te picknicken. Kortom iedereen zal er zich rond kunnen eten.                
  Ook mensen met een handicap kunnen onbezorgd genieten van een uitstapje naar Bobbejaanland. Heel het park is voorzien voor rolstoelgebruikers. Je kan ook en rolstoel krijgen aan de inkom.